Algemeen

Amerika is het land van de steak. Het fenomeen van dry aging met een Tublin zak is daar al
zeker 15 jaar bekend onder de vleesliefhebbers.

DRYA
DRYA

Het geheim van die geweldige steak bij het steakhouse is dry aging. In een klimaatkast wordt
vlees gerijpt om een optimale smaak en malsheid te bereiken. Tot voor kort was dit proces te
ingewikkeld en kostbaar om thuis zelf te doorlopen. Met de Tublin zakken van Drya kan dit
nu wel!


Door de structuur van de zak ontstaat er een microklimaat rond het vlees. Hierdoor krijgen
de natuurlijke enzymen in het vlees de kans om spierweefsel af te breken en wordt het vlees
heel erg mals. Zo krijg je dus een steak van topkwaliteit. 


Natuurlijk is dry aging niet alleen geschikt voor steak, zoals YouTube-ster en grillexpert
Pitmaster X laat zien in zijn filmpje: Dry aged Rib Roast, COOKED PERFECT.
Zeker een aanrader omdat het Drya proces hierin kort uitgelegd wordt en je meteen kan zien
hoe prachtig het vlees rijpt met behulp van de Tublin zak.
“Geniet thuis van de beste steak en wordt zelf een
dry aging expert”


Ga voor meer uitleg en een starterspakket naar www.drya.nl


Uw reactie




AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!