Algemeen

Dingen die je herkent als je haast hebt

Met het gevolg alsnog te laat te komen.

 

Ik denk dat vele het herkennen. Het is donderdagochtend, je bent op tijd opgestaan en alsnog moet je op het allerlaatste moment rennen voor de bus. Het lukt je gewoon niet om op tijd te komen en het eindigt dan ook altijd in een gehaaste bedoeling. Op dit soort momenten gaat natuurlijk alles tegenzitten. Je shirt blijft hangen aan de deur, je bent je sleutels kwijt en raakt overstuur. Lekker begin van de dag toch? Maar gelukkig ben je niet de enige en daarom heb ik een lijstje met dingen die je herkent als je haast hebt.

 

Outfit check

Je hebt een outfit in je hoofd die je aan wilt doen maar kunt dat ene shirt nergens vinden. PANIEK! Want al heb je genoeg kleren, je kan alleen dát shirt aan. Je kijkt in de wasmand en ziet het shirt daar liggen. Dan maar snel een andere outfit bedenken.

 

Alles is kwijt

‘Waar ligt mijn sleutel nou?’ ‘Waar heb ik nu mijn drinkfles neergezet?’ ‘Ik had mijn telefoon net nog in mijn handen?’ Klinkt dit bekend? Grote kans van wel, want op zulke momenten is ook ineens alles verdwenen.

 

Dingen vergeten

Als je dan eindelijk zover bent en je zit in de auto met al je spullen, komt er ineens een stemmetje in je hoofd die zich afvraagt of de deur wel op slot zit. Je weet bijna zeker van wel, maar er bestaat altijd een kans dat je dit niet hebt gedaan. Toch maar even controleren.

 

Vertraging

Oké je bent al iets later door je gehaaste gedrag thuis, maar dat betekend niet dat heel Nederland ineens voor de stoplichten moet gaan wachten waar normaal gesproken nooit iemand staat! Helaas kun je hier vrij weinig aan doen en moet je het wachten maar accepteren.

 

In welke punten herken jij jezelf?


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!