Algemeen

Deliveroo viert vijfjarig bestaan in Eindhoven: dit eten Eindhovenaren het liefst

Deze maand bestaat Deliveroo maar liefst 5 jaar in Eindhoven. Om dit jubileum te vieren, neemt Deliveroo de eetvoorkeuren van deze stad en haar inwoners eens onder de loep. Welk type eten laten Eindhovenaren het liefst bezorgen en op welk moment? Deliveroo zocht het uit.

Uit het vuistje
Eindhovenaren zijn dol op spareribs, zo blijkt uit de data van Deliveroo. En niet zomaar eentje, vooral die van de Ribsfactory. Deze staat op de nummer één van favoriete bestelde gerechten in Eindhoven. Uit de data blijkt sowieso dat Eindhovenaren gek zijn op gerechten om je vingers bij af te likken, zo bestellen ze het meest gerechten die je (vaak) met je handen eet. Zo is op nummer twee van de lijst de Burrito van Chidoz te vinden, en op nummer drie de Hot Wings Bucket van KFC. 

Dit is Deliveroo’s top 5 populairste gerechten in Eindhoven:

  1. Spareribs van Ribsfactory Eindhoven
  2. Burrito van Chidoz
  3. Hot Wings Bucket van KFC 
  4. Margherita van Pietza
  5. Mood Rijsttafel van Mood Streetfood

Een dessert als afsluiter
Na het diner, genieten Eindhovenaren ook graag van een lekker toetje, waarbij ze het liefst op de Mexicaanse tour gaan. Het populairste dessert is namelijk een cinnamon twist en staat met stip op nummer één in de top vijf van meest bestelde nagerechten. Op nummer twee in de lijst staat de tiramisu van restaurant Mangiare. Verder vinden Eindhovenaren het ook heerlijk om een stukje worteltaart van The Happiness Café te eten en zijn de invloeden van onze zuiderburen ook terug te zien in de toetjes top 5 -  inwoners van Eindhoven laten namelijk het liefst bij Waffelicious een wafel met hun favoriete toppings versieren. 

Dit is Deliveroo’s top 5 populairste toetjes in Eindhoven:

  1. Cinnamon Twist van Taco Bell 
  2. Tiramisu van Mangiare
  3. Ben & Jerry's Cookie Dough van Ben & Jerry's and Magnum: The Ice Cream Shop
  4. Happy carrot cake van The Happiness Café
  5. Customize Your Own Waffle van Waffelicious

Ruime keuze
Eindhovenaren hebben ruim keuze op het gebied van eten. Ze hebben namelijk meer dan 235 restaurants om bij Deliveroo uit te kiezen, hun favoriete maaltje wordt daarna voorgereden door één van de 270 riders. 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!