Algemeen

De Stickerkoning heeft meer dan alleen stickers!

De Stickerkoning staat natuurlijk bekend om hun verschillende stickers, zoals vloerstickers, raamstickers, magneetstickers en glow in the dark stickers. Maar je kunt ook pennen en aanstekers laten bedrukken met jouw logo of boodschap bij de Stickerkoning.

De populairste relatiegeschenken

Pennen en aanstekers zijn een van de meest gebruikte relatiegeschenken. Ze hebben niet alleen een lage kostprijs, maar zorgen voor een  betere naamsbekendheid. En doordat mensen de pen of aansteker ook echt gebruiken wordt je bedrijf al helemaal niet vergeten.

 

Verschillende kleuren en modellen

Je kunt zelf het model en de kleur uitkiezen van de aanstekers of pennen. Er is een grote keuze aan aanstekers: er zijn navulbare aanstekers, met flesopener en/of kinderslot. De pennen zijn beschikbaar in tien verschillende modellen, genoeg keuze dus.

 

De websites

De pennen en aanstekers zijn te bestellen op de aparte webshops pennenkoning.nl en aanstekerkoning.nl. De stickers kun je natuurlijk bestellen op stickerkoning.nl. Bij de Stickerkoning hoef je geen geen instelkosten of toeslagen te betalen en je kunt al vanaf 50 stuks bestellen.

 

Het bestellen is heel eenvoudig, want op de site kun je in drie stappen je bestelling samenstellen. En terwijl je de bestelling maakt krijg je per stap de prijs te zien. De levering van de Stickerkoning is ook erg snel: vaak zijn de orders al binnen 5 werkdagen geleverd!

 

 

 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!