Algemeen

Bontgenoten winter Weekender 2021

 

Dit weekend is het eindelijk weer zover, bondgenoten winter weekender! Na de ongekende en uitverkochte première in 2019 is het natuurlijk tijd voor nog zo een super editie van dit festival! En die editie is dan ook dit weekend, omdat de bontgenoten kriebels dit jaar enorm zijn duurt het festival in plaats van één dag twee dagen!

Dit weekend wordt het hele Philips de Jongh park weer omgetoverd tot een betoverend festivaldorp, in het wandelpark komen maar liefst 6 podiums te staan met natuurlijk de tofste acts, ballonnen en de nodige confetti! Je kunt op de verschillende stages onder andere muziek genres verwachten als R&B, hits, disco, 90’s, 00’s, classics, house en tech house. De perfecte muziek voor een geslaagd festival dus!

Ben jij nog van plan om een kaartje te gaan kopen? Doe dat dan vlug want de zaterdag is helaas al uitverkocht. Maar niet getreurd voor zondag zijn er nog diverse kaarten beschikbaar! Het festival begint op zaterdag 6 November vanaf 13:00 tot 23:00 en gaat zondag weer gezellig door, ook vanaf 13:00 tot 23:00.

Trek je dansschoenen uit de kast en beleef een onvergetelijk weekend!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!