Algemeen

3x ontbijt hotspots in Eindhoven

 

The Happiness café

Bij The Happiness café kun je eigenlijk voor alles wel terecht of je nou vegetarisch bent, glutenvrij, suikervrij of een allergie hebt? Het maakt voor The Happiness café niet uit! Hier is voor ieders wat wils! Ze serveren hier bijvoorbeeld bio yoghurtontbijtjes, smoothiebowls, verse sappen, belegde broodjes, gezonde salades, huisgemaakt banenbrood en nog veel meer! Nieuwsgierig geworden? The Happiness café is elke dag geopend van 9:00 tot 16:00, genoeg tijd om een keer binnen te lopen dus!

 

 

Vascobelo Eindhoven

Heb je de tijd? En heb je zin in een lekker ontbijt kun je terecht bij vascobelo, het is een rustige koffiebar op de Grote Berg je kunt hier heerlijk wakker worden met een lekker ontbijtje, flink aan het werk gaan in een van de lounge stoelen, of gewoon op je gemakje de krant lezen! Op het menu staan vooral broodjes, croissantjes, eitjes, yoghurt, soepen en natuurlijk salades!

 

Meneer de Boer

Het eerste restaurant wat begon met all-day breakfast in Eindhoven is Meneer de Boer! Maar wat houd all-day breakfast in? Het betekent dat je hier de hele dag terecht kan voor een lekker ontbijtje! Dus of je nou een uitslaper bent of een vroege vogel? Je kan hier van woensdag tot maandag terecht van 8:00 tot 15:00. Een kater ontbijt een uitsmijter of heerlijke wentelteefjes? Het staat bij Meneer de Boer allemaal op de kaart!

 

 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!