Koningsdag 2019 staat alweer bijna voor de deur! Natuurlijk is er dit jaar ook weer ontzettend veel te beleven in Eindhoven. En het fijne is dat de kans groot is dat je dit jaar vrij bent, want Koningsdag valt op een zaterdag. Helaas moeten we nog eventjes wachten voordat het feest losbarst, maar we willen alvast een tipje van de sluier oplichten, van wat ons te verwachten staat tijdens het heerlijke Oranjefeest! 

Royal Dutch Festival

Jaaa!! We kunnen weer lekker los gaan op het Stadhuisplein! Na twee geslaagde edities van Royal Dutch Eindhoven is het grootste Koningsnacht- én dag festival weer terug in Eindhoven. Op vrijdagavond 26 april en zaterdag 27 april kleurt het plein compleet oranje. De toegang is gratis, maar wel 18+.

Happy Kingsday Fest

Wil jij tijdens Koningsdag meebrullen met de allerbeste coverbands? Dan ben je bij Happy Kingsday Fest op het Fensterrein op de juiste plek! Op het terrein wordt een foodplein ingericht met verschillende foodtrucks, waar je de lekkerste gerechten worden bereid en daar horen natuurlijk ook lekkere drankjes bij! Het is nog geheim wie er gaat optreden, dus hou de Facebookpagina in de gaten voor de line-up.

King-S Festival

En gelukkig kunnen we dit jaar ook weer naar het spektakel op Strijp-S. King-S Festival heeft verschillende podia zowel in het Klokgebouw, als buiten op het Strijp-S terrein. Trakteer jezelf op een lekker hapje en een drankje bij de vele foodtrucks, wanneer je los gaat op Techno, Pop, Rock en Dubstep. Het festival is gratis!

 

Weet jij nog andere feestjes? Laat het ons weten!