Ook zo weg van klassieke muziek? Staan componisten zoals Vivaldi, Schumann en Paganini in jouw top tien? Grijp dan nu je kans, want zaterdag 23 januari is het Storioni’s Grande Parade, waar prachtige klassieke stukken worden gespeeld in het Eindhovens Muziekgebouw. Het is één grote, muzikale wandelroute door het hele gebouw. Via Sinfonietta Cracovia in de DLL Zaal ga je naar de intieme kleine zaal en via de foyers weer terug naar de grote zaal.

Na afloop kun je deelnemen aan de wijnproeverij georganiseerd door de eigenwijze wijnwinkel Grapedistrict. Ontdek nieuwe wijnen en verbreed je wijnkennis dankzij experts die aanvullende informatie geven.

Er worden drie witte en drie rode wijnen geschonken die zorgen voor een extra gezellige sfeer tijdens het festival. De wijnproeverij is slechts vijf euro bovenop de reguliere concertprijs. Heb je al een kaartje bemachtigt voor het concert maar nog niet voor de wijnproeverij? Geen probleem! Het is nog steeds mogelijk om deze er los bij te boeken. Tot vrijdag 22 januari t/m 17.00 kun je de wijnproeverij erbij boeken.

Voor het complete programma en meer informatie check je de site!