KINDERCARNAVAL IN MEERHOVEN
Op zondag 3 maart 2019 staan de kinderen weer centraal tijdens de carnaval met CV de Blindgangers in Meerhoven. Op deze dag is het traditiegetrouw Kindercarnaval in Meerhoven.
In sporthal De Hangar worden weer zo’n 1500 bezoekers verwacht en daarmee is dit één van de grootste carnavalsmiddagen voor kinderen in de regio.De kinderen kunnen hun lol op in deze grote sporthal. Er is een heel groot podium aanwezig waarop de kinderen vermaakt worden door een professioneel animatieteam.
Verder kunnen de kinderen zich laten schminken, is er een speciale kinderbar en staan er diverse springkussens. DJ’s Gier & Gaar maken er muzikaal een super feest van voor jong én oud. De zaal gaat open om 13:00 uur. Dit alles vindt plaats bij sporthal De Hangar aan de Meerbos 4 in Eindhoven.
De entree voor kinderen en volwassenen bedraagt € 5,00 (inclusief gratis bewaakte garderobe). De kinderen krijgen bij inlevering van het entreebewijs een goed gevulde snoepzak en wat te drinken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Hangar en Albert Heijn Meerhoven.
Kortom de kinderen kunnen zich weer volop vermaken tijdens carnaval in Meerhoven.

Meer info: www.cvdeblindgangers.nl