Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Hypotheker-Beekloop! Op woensdag 21 augustus a.s. staat de 65e versie van de Hypotheker-Beekloop op de agenda.

Het is een zeer laagdrempelig, recreatief evenement over het prachtige terrein van GGzE locatie de Grote Beek aan de Boschdijk in Eindhoven.

Er kan zoals altijd weer gekozen worden uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km, dus voor iedereen is er een geschikte afstand. Als er wellicht even tussendoor gewandeld moet worden, is dat geen probleem. De meer gevorderde lopers kiezen voor de langere afstanden. En dat is een mooie gelegenheid om te trainen voor de halve marathon van Eindhoven.

Het parcours van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie, bosrijke terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij. Het nieuwe parcours gaat o.a. langs het hoofdgebouw, het ketelhuis, de struikelstenen(herdenkingstenen), de begraafplaats, de plantenkas en door een nieuw mooi stuk door het bos. En langs het parcours zijn ook de nodige dierenen overig natuurschoon te zien.

Iedere kilometer is er vertier in de vorm van levende muziek.

Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Er kan worden ingeschreven via www.inschrijven.nlen op de dag zelf kan er niet meer worden ingeschreven.

De kosten bedragen € 8,50 inclusief een goodybag met daarin o.a. een herinnering.

De start van de 4 en 16 km is om 19.00 uur en de start van de 8 en 12 km is om 19.10 uur.

Na afloop kan er nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie en voor twee after-movies van de laatste twee edities zie www.beekloop.nl

Er kan ook contact worden opgenomen met Joop Broeders via [email protected] of 06-12422389