Wegens de goede verkoop van zijn clubshow op vrijdag 3 november, kondigt Guus Meeuwis vandaag een extra show aan. Hij zal daarom ook donderdag 2 november met zijn “Monkey Sandwich Band” optreden in de Eindhovense poptempel.

Guus Meeuwis heeft natuurlijk al een intieme band met Eindhoven, gezien zijn Groots met een zachte G shows in het Philips stadion, maar in november wordt die band nog intiemer. De grootste troubadour van Nederland geeft namelijk twee intieme shows in de grote zaal van de Effenaar. Voor deze gelegenheid heeft hij speciaal de The Monkey Sandwich Band weer opgetrommeld. Want Guus zal deze avond zijn nieuwe nummers, die hij schrijft voor zijn in media 2018 te verschijnen album, aan het publiek voorstellen. Maar natuurlijk komen ook al zijn hits voorbij.

“We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Singer-songwriter Charl Delemarre verzorgt het voorprogramma van Guus Meeuwis. De jonge zanger won eind 2014 de Grote Prijs van Nederland, is veelvuldig te gast geweest bij De Wereld Draait Door en werd door Guus Meeuwis tijdens de Wintereditie van zijn Groots met een zachte G concerten in de Ziggo Dome uitgeroepen tot de muzikale belofte voor 2017.

Voor meer info neem een kijkje op de website of de Facebookpagina

Guus Meeuwis & the Monkey Sandwich Band
Donderdag 2 november | Effenaar | voorverkoop per direct van start.

Guus Meeuwis & the Monkey Sandwich Band
Vrijdag 3 november | Effenaar (nog slechts enkele kaarten beschikbaar)