Afgelopen april editie hadden wij een cafetaria special. Hierin hebben wij de vijf beste en vooral de lekkerste cafetaria’s naar voren belicht! Iedere cafetaria heeft daarom ook zijn oorkonde gekregen! Hieronder de cafetaria’s… mét oorkonde! 

Dinner time

Als eerste hebben wij Dinner Time! Dinner time staat bekend om zijn goede prijs en kwaliteitsverhoudingen. Met het brede assortiment is er voor ieder wat wils. Van overheerlijke chickenwings tot aan verse hamburgers. Alles is 100% halal.

 

Tempel

Restaria de Tempel heeft heerlijke hamburgers van biologisch rundvlees. Zij staan bekend om de lekkere verse frieten en groot assortiment aan milkshakes, razzle’s en bubbelwafels. Zeker de moeite waard!

 

Friet en zó

Bij Friet en zó is Jaqueline van Erp het bekende gezicht van de zaak! Een echte veteraan in het vak van de frituur. Gastvrijheid en kwaliteit staat op nummer #1. Elke woensdag hebben zij familiedag! Dat betekent: 5 euro friet + 4 snacks voor maar 9,50 EUR!!

 

het bikkertje

Voor echte Hollandse frieten ben je bij ’t Bikkertje in Gestel aan het juiste adres! Lekkere frieten met zelfgemaakte sauzen. Kwaliteit, service en vriendelijkheid staan bij hen hoog in het vandaal! Je proeft wel waarom!

 

Cafetaria Trudoplein

Voor lekkerste frieten ben je bij Cafetaria Trudoplein aan het juiste adres! Het is een waar begrip op het Strijpse Pleintje. Zij staan bekend om de overheerlijke stoofvlees en de verse kipsaté. Proef eens zelf de verse producten!