Vaak hebben we als goed voornemen om wat gezonder te gaan leven in het aankomende jaar. Er wordt dan voorgenomen om te stoppen met roken, af te vallen of meer te gaan sporten. Helaas komt hier niet altijd iets van terecht. We geven er na een tijdje de brui aan en denken ‘volgend jaar weer een kans.’ Klinkt dit bekend? Misschien is een hypnosesessie dan wat voor jou!

Het beeld dat mensen van hypnose hebben, hebben ze vaak van de film of van tv-shows. Maar hypnose is meer dan dat. ‘’Hypnose is heel erg breed in te zetten. Het helpt ook tegen veel meer dingen dan alleen stoppen met roken en gewicht verliezen. Het kan bijvoorbeeld ook helpen tegen nagelbijten, diverse angsten en bij pijnvermindering’’, aldus Twan Boetzkes. “En in tegenstelling tot wat veel mensen denken verlies je bij hypnose niet de controle” geeft Twan ook nog aan.
Dus als je jouw gezonde voornemens kracht bij wilt zetten laat je dan ondersteunen door gebruik te maken van een hypnosesessie. Ook als je een probleem hebt en je nog op zoek bent naar een oplossing is dit wellicht de perfecte oplossing voor jou!

Twan Boetzkes is register counselor en gecertificeerd hypnotherapeut/hypnosecoach. Hij is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen (ABvC, NFG, HVNL) en geregistreerd bij het RBCZ en het IHR. Meer informatie over Twan en zijn werkwijze is te vinden op de website.

Transformose
Normandiëlaan 142| Eindhoven
T 06 2166 6636
www.transformose.nl