Aankomende zomer staat weer in het teken van: foodtrucks. Leuke en gezellige busjes die omgetoverd zijn tot een echt eettentje. Het is al een beleving om er naar te kijken! Van vrolijke ijswagentjes tot aan stoere barbecue tenten. In Eindhoven zijn verschillende festivals die in het teken staan van de foodtruck. Benieuwd welk festival jij kan gaan bezoeken? Lees dan verder!

Lepeltje Lepeltje Eindhoven

Dit 3-daagse foodtruck festival is deze lente hét festival om te bezoeken. Van, vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei, kun je genieten van de lekkerste gerechten. Het Anne Frankplatsoen wordt omgetoverd tot een gezellige plek voor ieder wat wils. Ook voor kinderen is hier genoeg te doen, een super tof programma mee te doen voor de kleintjes! De entree is gratis!

 

Foodstock

Foodstock is een inspiratie van Woodstock. Dat betekent dus dat je heerlijk kan genieten onder het genot van livemuziek. Het festival is lekker los en vrij. Er is een speciaal kinderdorp ingericht voor de liefhebbers. Je kan van Foodstock zelfs twee keer genieten dit jaar! De eerste keer is 30 mei tot en met 2 juni in het Philips Jonghpark. En de tweede keer dat je het gewilde festival kan bezoeken is 19 tot en met 21 juli op het TU/e terrein. De entree van Foodstock is geheel vrijblijvend.

 

Gin festival

Het Gin Festival is 29 juni een feit. Dit nieuwe concept haalt alles uit de kast! Geniet van een lekker drankje en hapje op dit heerlijke festival. Van gins tot aan tonics en jenever. Tickets kun je halen via de volgende site: https://ginfestival.nl/tickets-gin-festival-eindhoven/

 

The Food Lab High Tech Campus

Aan het einde van The Strip, op de HTC, zijn er verschillende foodtrucks die heerlijke hapjes verkopen. Van broodjes, salades tot aan pokebowls en fish and chips. Iedereen is toegankelijk op dit terrein en kan genieten van het eten en de mooi uitziende trucks. Elke lunchpauze van 11:30 tot 14:00. De entree is natuurlijk gratis! Enjoy, wij zijn fan!