Wegens veel bezoekers in de herhaling: Foodfestival TREK komt weer naar Eindhoven. Van 29 juni tot en met 1 juli staan de foodtrucks bij de Karpendonkse Plas voor drie dagen lang eten, theater en muziek.

Dat je lekker kunt eten op TREK is wel bekend. Dit jaar willen de organisatoren nog meer de nadruk leggen op wat er nog meer te doen is. TREK biedt een podium aan nieuw talent op het gebied van (klein)kunst en cultuur. Bezoekers kunnen op diverse locaties op het terrein bijvoorbeeld genieten van bijzondere, intieme liveoptredens.

Wijn
Nieuw dit jaar is een groot semi-overdekt wijnterras, waar je per fles of glas kunt proeven van meer dan twintig soorten wijn. Voor kinderen is er een kindertheater, zijn er kookworkshops, en je vindt er oud-Hollandse spelletjes en oude kermisklassiekers.

Het is de derde Eindhovense editie van TREK. Bij de vorige festivals kwamen respectievelijk 15.000 en 17.000 bezoekers. De toegang tot het festival is gratis. Je betaalt wel een klein bedrag voor een plastic festivalglas om uit te drinken.

Bron: In De Buurt Eindhoven
Foto: Peter Lodder