Van 3D-geprinte ziekenhuismaaltijden tot melkrobots en van drijvende boerderijen tot kweekvlees. The Stec – Food to Be expo biedt de unieke mogelijkheid om een reis te maken langs de toekomst van ons voedsel. Nederland loopt wereldwijd op kop op het gebied van voedseltechnologie en staat internationaal bekend om haar Dutch Design. Maar hoe ziet de Hollandse pot er in de tweede helft van de 21e eeuw uit?

De 45 meest innovatieve ondernemers, wetenschappers en designers van Nederland laten je zien welke innovaties in de toekomst het verschil gaan maken in ons eten. De Food to Be expo is een eerste editie van The STEC; staging technology, een nationaal podium voor de nieuwste technologie gevestigd in Eindhoven. Met spraakmakende exposities, maar ook met media, labs en talks.

Ontdek de wereld van voedsel, design en technologie. Food to Be is van dinsdag 31 mei tot en met zondag 5 juni gratis te bezoeken in het Klokgebouw (Hal A) in Eindhoven. In de week dat de expo geopend is vinden er verschillende evenementen plaats die de toekomst van ons voedsel belichten. Deze evenementen zijn gratis te bezoeken na aanmelding via www.foodtobe.nl.

Bron: Eindhoven Actueel