There’s a new kid in town. FlixBus, de snelst groeiende aanbieder van intercitybuslijnen in Europa komt naar Eindhoven! Vanaf vandaag rijden zij dagelijks direct en non-stop naar België, al vanaf €6,-. Met één overstap is het ook mogelijk om naar bestemmingen in Frankrijk te gaan zoals Lille, Parijs en de luchthaven Charles-de-Gaulle. De tickets zijn online te verkrijgen.

De passagier zit er warmpjes bij tijdens de reis. Zo kunnen zij gebruik maken van gratis Wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats met extra beenruimte. Daarnaast zijn er ook snacks en drinks verkrijgbaar tegen een scherpe prijs!

Voor de milieubewuste onder ons, is het mogelijk om een vrijwillige compensatie te leveren. Het compensatie bedrag ligt tussen 1-3% van het ticketprijs en gaat naar internationaal gecertificeerde klimaatprojecten.

Heb je geen tijd gehad om een ticket te kopen? Geen probleem! Dit kan ook via de chauffeur mits er nog tickets verkrijgbaar zijn. Er komt dan wel een lichte verhoging op de tickets. Online kun je wijzigingen en annuleringen tot 15 minuten voor vertrek regelen. Dankzij de gratis FlixBus-app (beschikbaar voor iOS, Android en WindowsPhone) krijg je meldingen over eventuele vertragingen.

Meer weten? Check de site!