MYRKEUABZY

Deze maand is de officiële opening van Vershal het Veem in Eindhoven. De naam verraadt het al: er worden verse producten aangeboden en je kunt er gezellig een hapje eten. Meer dan 30 ondernemers zullen zich vestigen en de keuze aan eten is erg gevarieerd. Of je nou heerlijke biologische kaas wilt hebben of een lekker stuk vlees, de Vershal is van alle markten thuis. Het is bedoeld voor een groot publiek en niet alleen een markt die luxeproducten aanbiedt. Je kunt er dus ook gewoon je wekelijkse boodschappen doen.

Maandenlang heeft het Veemgebouw in de stijgers gestaan om plaats te maken voor de Vershal. Voor een ruimtelijk en frisser uiterlijk zijn op de begane grond de bakstenen muren vervangen door glazen wanden. Gedoe met zoeken naar een parkeerplek is voor omwonenden ook verleden tijd, want er komen drie verdiepingen aan parkeergarages bij!

Tijdens de Dutch Design Week maakt de Vershal Het Veem zijn opwachting en is het open voor iedereen om deze mooie plek te bewonderen. Kom jij ook een kijkje nemen?