Op 29 september is het Dress Red Day. Op deze dag roept de Hartstichting iedereen op om iets roods te dragen, dit om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

De meeste diagnose- en behandelmethoden voor hart- en vaatziekten zijn in het verleden getest op mannen. Nu blijken de symptomen bij vrouwen anders te zijn dan die bij mannen. De Hartstichting wilt meer onderzoek naar het vrouwenhart. Hart- en vaatziekten bij vrouwen moeten net zo goed herkend en behandeld worden als bij mannen!

Accepteer jij ook niet dat hart- en vaatziekten nog steeds doodsoorzaak nummer 1 zijn bij vrouwen? Steun dan campagne HartenVrouw!

Je kunt de campagne steunen door op 29 september rood te dragen! Deel het op social media en verzoek iedereen om mee te doen! En er is nog een manier om campagne HartenVrouw te steunen, namelijk door de speciale HartenVrouw armbandjes te kopen!

Styliste Danie Bles is een echte HartenVrouw, vandaar dat ze voor de campagne twee armbandjes ontwierp. Een grijze met de tekst ‘One ♡’ en een rode met een simpel hartje. De helft van de opbrengsten van de armbandjes gaat naar de Hartstichting.

Bekijk of bestel de armbandjes op https://bit.ly/hartstichting-armbandje-danie en steun de Hartstichting!