Dommel 18 is een modern bruin café en steakhouse onder één dak. In het café doe je gezellig een drankje, terwijl je in het steakhouse kunt smullen van heerlijke grill- en BBQ-gerechten. Ook voor de lunch kunt je terecht bij Dommel 18, want dan worden er ook lekkere sandwiches, eitjes, hamburgers en salades geserveerd!

Kerst – Steakhouse Dommel 18
Op 1e en 2e Kerstdag kun je bij Dommel 18 genieten van een heerlijk 6-gangen diner voor €44,95 met gerechten als wild duo, hazenpeper, een verrassingsdessert en nog veel meer! Er is genoeg keuze uit zowel vlees, vis als vega. Ook is het mogelijk om à la carte te eten.

Reserveren kan via de website. Hier vind je ook het volledige menu.

Oud & Nieuw – Café Dommel 18
Ook dit jaar wordt weer feestelijk afgesloten bij Dommel 18. Onder het genot van een luxe buffet en lekkere drankjes gaat het dak eraf op 31 december!

Kaarten voor dit besloten feest zijn verkrijgbaar aan de bar in het café en kosten €65,-. Hierbij zijn zowel het buffet als de drank inbegrepen. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Het feest start vanaf 21:00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Dommelstraat 18 | Eindhoven
T 040 410 0170
www.dommel18.nl
[email protected]
Facebook: Dommel18