Bij Vue Eindhoven kunnen filmliefhebbers elke dinsdag voor 6 euro naar de film en betalen zij 1 euro voor een verse popcorn. De grote prijsactie in Eindhoven start op dinsdag 5 september en loopt tot en met eind december. De actie is inclusief 3D en Dolby Atmos toeslag. Kijk voor tickets of meer informatie op www.vuecinemas.nl.

Over Vue Eindhoven
Vue Eindhoven bevindt zich in hartje Eindhoven centrum en is met acht zalen en meer dan 1500 stoelen één van de grootste bioscopen van Vue. Vue Eindhoven is uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Zo opende de bioscoop in 2015 als eerste in de wereld een Dolby Cinema zaal.

Dolby Cinema
Dolby Cinema combineert een uniek design met een spectaculair beeld (Dolby Vision) en ongelooflijk helder geluid (Dolby Atmos) en biedt daarmee de bezoeker een optimale filmbeleving. Tijdens de grote prijsactie in Eindhoven wordt er bovenop de actieprijs een toeslag van 5 euro gevraagd voor Dolby Cinema.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen. Meer informatie op www.vuecinemas.nl.