Altijd werken op kantoor kan heel erg saai worden. Je wilt graag een nieuwe plek, iets gezelligs, meer sfeer en lekker eten en drinken. Een leuk cafeetje met een vers gezet kopje koffie en goede internetverbinding kan de mens goed doen! Je kan met je favoriete collega hier gaan werken of in alle rust met jezelf. Trakteer jezelf na het harde werken op een luxe belegd broodje of een verse jus d’orange. Voor dit artikel hebben we de gezelligste werkplekken uitgezocht! 

The Happiness Café

Dit café vol met geluk is gelegen aan de Nieuwe Emmasingel. De ultieme hotspot voor gezonde hapjes en drankjes. De echte ondernemer gaat hier al ’s morgens zitten aan een heerlijke kop koffie of een verfrissend munttheetje. Ook voor vegan, lactosevrije, glutenvrije (noem maar op) gerechten zijn zij de plek om te bezoeken! Wij zijn groot fan. Wanneer ga jij er werken? Elke maandag tot en met zaterdag zijn zij al geopend vanaf 8:00. Op zondag beginnen zij een uurtje later.

De Restauratie

Op het Centraal Station van Eindhoven is dit dé rustige werkplek voor de zakenmensen die even in een wat rustigere omgeving willen werken, maar toch willen genieten van het eten. Restauratie staat bekend om de mooie locatie. Vanuit de grote ramen kan je uitkijken op het centrum van Eindhoven. Kom je vanuit een andere stad? Dan hoef je niet ver te lopen om te kunnen werken in een gezellig tentje.

Meneer de Boer

Voor een echt huiskamer gevoel ben je bij Meneer de Boer aan het juiste adres. Aan de Keizersgracht in Eindhoven kan je hier werken op het snelle internet van deze gezellige zaak. De werkplek is voor iedereen. Meneer de Boer staat bekend om zijn heerlijke ‘tuna melt’. Heerlijke tonijn op een lekker knapperig broodje. Tevens zijn zij uitgeroepen tot het leukste restaurant van Eindhoven. Ook hebben zij een breakfast-all-day concept waar je dus de hele dag door kan genieten van een lekker ontbijtje, zelfs om 15:00 ’s middags voor de uitslapers! Dus voor een katertje kun je zeker ook bij Meneer de Boer terecht. Zeker de moeite waard!

werkplekken

Mr. Sister

Voor een écht goede en uitgebreide lunch ben je bij Mr. Sister op de juiste plek. Bestel hier een lunchplateau waar je kan genieten van verschillende kleine gerechtjes. Mr. Sister heeft ook lange tafels waar je ook kan werken met een grotere groep. Voor een vergaderlunch of natuurlijk gezellig met al je vriend(inn)en! Achterin de zaak kan je ook alleen werken met alle rust die je maar wil. De lunchroom is te vinden op de Kleine Berg.

Igluu Eindhoven

Bij Igluu ben je verzekerd van een professionele kantoorruimte. Hier is de plek waar je serieus kan werken aan jouw vak met andere zakenmensen. Breid hier je netwerk uit, en vergader met collega’s en andere zakelijke contacten. Je kan hier je flexibele werkplek huren en werken in een modern kantoor. Ook is er een bar waar je terecht kan voor verse koffie. Igluu is gelegen in de lichttoren: midden in hartje Eindhoven. Verschillende horecagelegenheden, winkels en gezelligheid is te vinden rondom het ‘kantoor’. Voor meer informatie kun je terecht op de website https://www.igluu.nl/ .

 

Ik hoop je genoeg te hebben geïnspireerd over verschillende werkplekken hier in Eindhoven! Laat ons weten op onze Facebook of Instagram waar jij gaat werken deze week. Stuur ons een DM of tag ons op @LichtopEindhoven.