Als jij met jezelf hebt afgesproken om na de zomer meer te gaan bewegen, dan is hier je kans!

Zaterdag 24 augustus aanstaande start bij Eindhoven Atletiek weer een hardloopcursus Yakult Start to Run in samenwerking met Runnerworld Eindhoven. In zeven weken tijd transformeer je van een volleerd bankzitter naar een echte hardloper. Een uitdaging! Onder deskundige leiding leer je lopen, terwijl je ondertussen met je nieuwe loopmaatjes een praatje aanknoopt.

Aangenaam lopen


‘Je moet aangenaam lopen’, is het credo van alle Start to Run-trainers. Ze motiveren de lopers, stellen ze op hun gemak en geven loopadvies. Hardlopen moet voor iedereen leuk zijn, vinden ze. Dat die aanpak werkt merk je na afloop van een training. Tevreden hardlopers die gezamenlijk nog iets drinken in de gezellige kantine van Eindhoven Atletiek. Ze motiveren elkaar door ervaringen te delen.

Bij de club start twee keer per jaar een nieuwe cursus. Tijdens die periode wordt bij de deelnemers het loopvermogen zo opgebouwd dat ze na zeven weken in staat zijn om 20 tot 25 minuten aan één stuk te lopen.

Voor beginnende lopers is Start to Run regelmatig de aanzet tot méér. Niet zelden stromen lopers na afloop van de cursus door naar de verschillende loopgroepen, waar ze hun conditie verder kunnen uitbouwen. En ook dan weer onder leiding van deskundige trainers. De trainingen verlopen ontspannen en plezierig. Daardoor kiezen lopers na Start to Run voor een nieuw gezamenlijk doel: de vijf of tien kilometer bijvoorbeeld. Maar ook wie ‘zomaar lekker wil lopen’, vindt zijn of haar weg bij Eindhoven Atletiek. Hardlopen is leuk maar samen hardlopen blijft leuk!

Start to Run begint zaterdag 24 augustus om 09.30 uur op de atletiekbaan aan het J.C.Dirkxpad 7, zijstraat van de Orpheuslaan in Eindhoven. De inschrijving is geopend via https://www.yakultstarttorun.nl/inschrijven
Meer informatie via [email protected]