Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni het bekende bourgondische gevoel wat Eindhoven heeft met Pinksteren in het Stadswandelpark.

Bourgondisch Eindhoven vult het gat, nadat de organisatie van Eindhoven Culinair besloot te stoppen. Het nieuwe evenement wordt traditiegetrouw gehouden in het Pinksterweekend. Evenementenbureau No Xcuse organiseert het.

Eindhoven Culinair werd 24 keer georganiseerd, door een stichting die voortkwam uit de Eindhovense horeca. In de laatste jaren bleek het steeds moeilijker om het evenement succesvol op te zetten. Enerzijds was het lastig om de top van de horeca te laten meedoen, anderzijds vonden bezoekers dat er te weinig kon worden geproefd van de diverse restaurants. Begin april 2018 werd de 25ste editie daarom geannuleerd.

Directeur Daan de Wit van No Xcuse is trots dat er nu een waardige opvolger komt. “Wij ondervinden bij de horeca dat zij een culinair event missen”, zegt hij in een toelichting. “En ook het publiek heeft er duidelijk behoefte aan.” Inmiddels hebben tien restaurants toegezegd mee te doen, waaronder Blauwe Lotus, Dommel 18 en Oriental Greenhouse.

Nieuw aan de opzet van het nieuwe evenement is de gezamenlijke bar, waardoor meer één geheel ontstaat. Bezoekers betalen 5 euro voor de toegang.

Sponsor worden van Bourgondisch Eindhoven?

Voor sponsoren is Bourgondisch Eindhoven bijzonder interessant. Tijdens Bourgondisch Eindhoven bieden zijn er talloze kansen om zakelijke contacten te leggen en te onderhouden. Een bezoek aan Bourgondisch Eindhoven betekent werken aan uw netwerk, in een aangename sfeer. Leuker, lekkerder en feestelijker wordt zakendoen niet.

Naast het onderhouden van zakelijke contacten is Bourgondisch Eindhoven bij uitstek ook een ideale plek om consumenten te bereiken. Door middel van de diverse mogelijkheden kunt u het publiek op de juiste manier bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via [email protected]