“Hallo ik ben Pauline Reinaard uit Veghel. Toen ik een vakantiefoto van mezelf zag wist ik het zeker: ik ga nu toch echt afvallen. Na mijn vakantie heb ik meteen Astrid op gebeld. In 2002 ben ik ook bij Astrid geweest om af te vallen en met succes. Ik wist dus dat deze manier bij mij paste.

Helaas ben ik een emotie-eter. En door een aantal vervelende gebeurtenissen zijn de kilo’s er weer aan gekomen. In september 2017 ben ik dus weer begonnen met afvallen en dat was zeker geen straf. De producten van SLIMdiet en Dline zijn gemakkelijk te bereiden en er is veel keuze daarnaast is het ook nog eens lekker. Alleen nog wat groenten toevoegen en klaar! Ik krijg de juiste begeleiding en word ervan bewust dat in bijna alles suiker zit.

Naast het dieet maak ik ook gebruik van de VACUstep. Dit bevalt me erg goed en in combinatie met het dieet vliegen de centimeters eraf. Ik ben nu 31,5 cm en 12 kilo kwijt. Ik voel me beter dan ooit en ik heb energie voor tien! Terwijl ik voor het afvallen altijd moe was en geen energie had.

Voor de mensen die nog twijfelen om begeleiding te gaan zoeken, zet die knop om en ga ervoor. Je voelt je er zoveel beter door!”

Speciale aanbieding voor LICHT op Eindhoven-lezers: Gratis VACUstep bij start eiwitdieet. Mail ons op [email protected] voor de voorwaarden.

 

Bosseweg 7C | Best
T 0499 379 787
www.bodyresult.nl