KitchenAid bestaat 100 jaar en viert dat bij de Bijenkorf in Eindhoven. Van 31 mei t/m 16 juni verzorgen bekende chefs, onder wie Robèrt van Beckhoven en Miljuschka Witzenhausen, culinaire masterclasses in de demokitchen van het warenhuis. Jij kunt meedoen! 

Heb jij altijd al een keer in de keuken willen staan met tv-chefs Miljuschka Witzenhaus, Hidde de Brabander of ‘Heel Holland Bakt’ winnaar Rutger van den Broek? Dat kan, want 31 mei t/m 16 juni kun je mee doen met een workshop of masterclass.

Kneepjes van het vak

Tijdens de masterclass kijk, luister, proef en leer je in 45 minuten de fijne kneepjes van het vak. Doe je mee aan een workshop, dan ben je anderhalf uur lang zélf aan de slag en neem je uiteraard al het lekkers mee naar huis! Yummmyy…

Heb jij thuis ook zo’n super handige keukenmachine van KitchenAid? Deze stijlvolle retro-keukenrobot is bij veel bakkers onder ons niet meer weg te denken uit de keuken. Het merk wordt dit jaar honderd jaar en heeft daarom een spiksplinternieuwe Limited Queen of Hearts collection uitgebracht. Inclusief waterkoker, mixer en broodrooster. Bij de Bijenkorf kun je ze allemaal bewonderen en kopen uiteraard!

Op woensdag 5 t/m woensdag 12 juni bakt Rutger van den Broek cupcakes met kleine bakkers van 6 t/m 9 jaar. Superleuk!!

Snel inschrijven!

Wil jij nou ook graag meedoen met een workshop of masterclass in de winkel? Wacht dan niet al te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt. Meedoen aan een masterclass kost €10,- per persoon, wil je nou meedoen aan een workshop, dan betaal je €15,- per persoon. Kijk hier voor alle data en schrijf je in!

Je kunt ook gezellig komen luisteren en proeven bij de KitchenAid kookdemonstraties op de afdeling koken & tafelen van de Bijenkorf Eindhoven. Op zaterdag 1 juni, zaterdag 8 juni en zaterdag 15 juni van 10.00 – 14.00 uur.

 

Tot dan!!!

 

Bekijk hier ons vorige artikel: Events bij de Effenaar. www.licht-op-eindhoven.nl/agendapunten-effenaar