Zaterdag is de grote afsluiting van DDW Music! Een avond in de Effenaar, vol met de vetste artiesten en de hardste beats. Oftewel, dat wil je niet missen!

De show, met in het hoofdprogramma Baauer, is een DDW Music special. Tijdens de Dutch Design Week zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers, maar ook tientallen artiesten te zien. Dit zijn de artiesten die zaterdag zullen zorgen voor de ultieme afsluitingsparty!

Baauer, de wereld leerde hem in 2013 kennen door zijn hit ‘Harlem Shake’, die een enorme internethype met zich mee bracht. Na zijn grote doorbraak ging het snel met de producer en DJ. Hij maakte officiële remixes van Disclosure, No Doubt en The Prodigy, werkte samen met onder andere Jay-Z, M.I.A. en Diplo en stond op shows als We Are Electric, Lowlands, Encore, Pukkelpop en Extrema. En zaterdag, dan zal hij te zien zijn in de Effenaar voor DDW Music.

GANZ, de Amsterdammer die volgens Diplo Soundcloud liet ontploffen! Hij mixt hiphop, bass en R&B met een vleugje dubstep. Hij staat op het punt van doorbreken in Amerika, maar eerst draait hij een lekkere set voor DDW Music.

The Galaxy is de bijzondere combinatie van Arjen Lubach, bekend van Zondag met Lubach, en Sacha Harland. Het duo trok met hun beats de aandacht van Yellow Claw, die ze boekte als deel van The Barong Family, maar inmiddels trekt The Galaxy de aandacht van heel Nederland.

DJ Spinn’em, een echte Eindhovenaar! Hij maakt een eclectische mix van hiphop, house, bass, trap en R&B. Samen met zijn vrienden zal hij de Effenaar op stelten zetten.

FC GAANDE, de combinatie van dj’s Paquito Moniz en Yung Amadeus; hip hop en elektronische muziek. Dit vormt GAANDE; Tilburgs favoriete hiphop en R&B duo.

Met een DDW polsbandje (online: €17,50) krijg je gratis toegang tot circa 60 concerten verspreid over 12 locaties in Eindhoven. Naast deze concerten vinden er in de Effenaar en het Muziekgebouw ook DDW Music Specials plaats, dit zijn grotere shows. Met een DDW polsbandje kun je tickets voor DDW Music Specials aanschaffen met €5,- korting. Voor deze kortingstickets geldt op = op en je krijgt alleen entree op vertoon van het DDW polsbandje. Voor meer informatie over DDW Music en de complete line-up surf je naar ddw.nl/music.