Zin om uit eten te gaan, maar ook een krappe portemonnee? Geen probleem! Wist je namelijk dat je heel goedkoop uiteten kunt in Eindhoven? Hieronder vijf restaurants waar jij voor 15 euro of minder kunt gaan eten.

Le Conaisseur

Waarschijnlijk zijn velen hier al ooit geweest, maar het is dan ook echt spotgoedkoop! Het interieur is knus en gezellig, het eten is lekker en de prijzen zijn al helemaal om van te smullen. Van zondag t/m donderdag biedt Le Conaisseur ook een Grandmenu aan voor 15,90. (Oké, dat is net ietsjes boven de prijs die ik beloofde, maar dan heb je wel een driegangenmenu!)

Soho

Is de onbeperkte sushi en tepanyaki net ietsjes te prijzig voor jouw portemonnee? Dat is niet erg, want dan pak je toch gewoon een lekker wokgerecht die vers voor je bereid wordt in de open keuken. Hier is voor ieder wat wils en gemakkelijk om mee te nemen! Stokjes in de aanslag en smullen maar!

Happy Italy

Dat het restaurant bekend is, bewijzen de lange rijen voor de deur wel. Op de ravioli de Tartufo na, zijn alle gerechten op de kaart onder de tien euro. Naast de bekende pizza’s en pasta’s, hebben ze ook broodjes, salades en toetjes. Bonus!! De porties zijn behoorlijk, ideaal voor een goede bodem voor het stappen. Stratumseind ligt toch om de hoek.

De Burger

Bij De Burger heb je burgers én een bar! Scoor je burger vanaf 8 euro en pimp ‘m vervolgens met de lekkerste toppings, zoals de heerlijke truffelaardappelchips. Dat wordt smullen en feesten.

Streetfood

Bij Streetfood kun je genieten van een lunch, diner of borrel midden in het centrum van Eindhoven. Van maaltijdsalades tot luxe broodjes, fish & chips of de streetbox. Hier kun je gemakkelijk eten en een drankje bestellen zonder je budget te overschrijden. Op het terras is het trouwens ook heerlijk te vertoeven.

 

 

Bekijk hier ons vorige artikel: “Uw uurtje per week kan iemand met dementie weer laten stralen.