Het is lente, hoog tijd voor wat actie! Gelukkig is er dan ook veel leuks te doen in Eindhoven. Wij hebben een aantal ideeën voor een perfecte net-even-iets-anders date op een rij gezet!

Bier- of wijnproeverij

Ook meteen een goede om alle zenuwen weg te spoelen. Je leert niet alleen een heleboel over de verschillende dranken, maar je mag ze ook nog eens proeven! Met wat lekkere borrelhapjes erbij een super leuk uitstapje, toch?

Locatie: Stadsbrouwerij Eindhoven – Bleekweg 1, Eindhoven

Quizzen in de kroeg

Doe mee aan een pubquiz! Hoe leuk om samen onder genot van een drankje te strijden om de hoogste score. Check je meteen hoe het zit met de algemene kennis en jullie teamspirit.

Locatie: De Wildeman – Markt 10, Eindhoven

Kokkerellen

Hoe leuk is het om samen te koken! Elkaar beter leren kennen én genieten van een bord vol eten, prima combi. Vind je het nogal wat om meteen bij je thuis de keuken in te duiken? Dan is een kookworkshop de perfecte oplossing!

Locatie: De Kookfabriek Eindhoven – Ketelhuisplein 10, Eindhoven

Karten

Cool! De uitgelezen kans voor jullie om de ander te laten zien hoe stoer je wel niet bent. Let wel een beetje op dat je niet té competitief wordt, want als je je date de hele tijd van de baan probeert te rijden is dat op een gegeven moment niet echt charmant meer.

Locatie: Hezemans Indoor Karting – Vijfkamplaan 18, Eindhoven

Duo-massage

We schetsen het even voor: jullie liggen op de tafels (edele delen bedekt met handdoekje natuurlijk), kijken elkaar aan en houden elkaars hand vast. Aaaaaww!! Het resultaat is diepe ontspanning, een verbeterde werking van organen en spieren.

Locatie: QoQo Massage Eindhoven – Willemstraat 16, Eindhoven

 

Alvast heel veel date-plezier!!