christmas_mini_lights

Heb je nog geen kerstinkopen gedaan of wil je al een beetje sfeer proeven? Grijp dan nu je kans en kom zondag 13 december tussen 12.00 uur en 17.00 uur naar de kerstmarkt op het Wilhelminaplein in Eindhoven. Het Winterplein zorgt voor een ultiem kerst gevoel voor jong en oud. Inmiddels is het een ware traditie geworden in aanloop naar de kerst. De kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt doordat een aantal ondernemende winkeliers, galeriehouders en andere creatieve ondernemers de handen ineen hebben geslagen om dit fantastische winterevenement te organiseren.

Wat kun je verwachten van de kerstmarkt? Een groot aanbod aan kraampjes met een ruim assortiment aan kerstaccessoires, kerststalletjes, live muziek, workshops en kinderactiviteiten. Ook dit jaar staat de grote kerstboom centraal op het plein. Nieuw is dat er dit jaar kerstknutselwerken komen te hangen, gemaakt door kinderen. Het geld dat daarmee wordt opgehaald wordt overgemaakt naar Stichting Speelkr8.

Verder kunnen we dit jaar weer met z’n allen rond de vuurkorven staan onder het genot van glühwein, erwtensoep of warme chocolademelk die ons lekker warm zullen houden.

Wil je meer informatie? Check de site.