Het is nog even wachten, voordat het weer zomer is. Gelukkig kunnen we wel al volop genieten van een paar heerlijke zonnestralen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de vooruitzichten naar de vakanties. Nog geen vakantie geboekt? Gelukkig heeft D-Reizen een top 10 populairste vakantiebestemmingen van 2019 gemaakt!

Egyptes nieuwste hotspot: El Gouna 

Vanwege de ligging op verschillende eilanden tussen helderblauwe lagunes, heeft El Gouna de bijnaam ‘Klein Venetië’ gekregen. Ook de onderwaterwereld van El Gouna wil je ervaren, het is magisch!!

Strand én safari in Kenia

Stop met twijfelen tussen een wildifetrip en een strandvakantie, want in Kenia kan het allebei! Dit Afrikaanse land met slechts 1 of 2 uur tijdsverschil met Nederland heeft exotische stranden waar het de gehele winter zonnig is.

Paradijselijk Playa Del Carmen

Bienvenido a México! De Mexicaanse plek is met een gemiddeld temperatuurtje van 30 graden, de ideale zomervakantie! Flaneer door dé straat van Playa Del Carmen; Quinta Avenida of bezoek de mooiste watergrotten.

Het mooiste strand van Kroatë; ligt op Brac. 

Zlanti Rat geldt volgens velen als het mooiste strand van Kroatië. Er zijn zoveel stranden in Kroatië, maar het eiland Brac heeft toch echt wel de mooiste.

Multigeneratievakantie in Florida

Een uitstekende keuze voor een multigeneratievakantie: terwijl opa & oma met de jongste kleinkinderen relaxen op het witte zandstrand, hopt papa met de oudere kids van achtbaan naar achtbaan in één van de vele attractieparken. En moeders? Die is met haar zus een dagje shoppen in Miami … zonder de mannen!

Zen in Sri Lanka

Van schattige baaitjes met goud zand tot kilometerslange witte stranden met vele palmbomen. Ook wel de parel van de Indische Oceaan genaamd: Zen in Sri Lanka. Ga naar Arugam Bay, de meest relaxte strandbestemming waar je gegarandeerd ‘zen’ wordt.

Formentera

Spanje staat al jaren in de top 10 vakantiebestemmingen, met de Canarische eilanden vaak op nummer 1. En ondanks die populariteit zijn er nog steeds Spaanse bestemmingen die relatief rustig zijn. Dus wij tippen het eilandje Formentera, op slechts een uurtje varen van Ibiza. Hier zwem je misschien wel in de meest heldere zee van Europa.

Antalya

Ben je al vaker in Turkije geweest en ken je Antalya alleen van het vliegveld? Dan heb je wat gemist! Eindeloos veel shopping fun (mét afdingen!), een sfeervolle haven én de kronkelstraatjes van het oudste gedeelte van de stad, Kaleici.

Jamaica

Ontdek het swingende, kleurrijke en relaxte eiland Jamaica. Leg je handdoek neer op Treasure Beach, een authentiek stukje strand van Jamaica. Eet bij één van de favoriete restaurants van de locals: Jack Sprat en geniet met een Red Stripe biertje in je hand. Voor de beste tips moet je bij de locals zijn!

Vakantie Cyprus

De godin van de schoonheid Aphrodite koos niet voor niets voor Cyprus. Dit is één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee! Ontdek de havenstad Paphos die benoemd is tot Culturele Hoofdstad van Europa.

 

Hopelijk gaf dit je genoeg inspiratie om een heerlijke zomervakantie te boeken. Ik wens je alvast veel plezier!